Persbericht: 27 nieuwbouwwoningen in Teteringen

Geplaatst op

Teteringen krijgt 27 nieuwe woningen in het project Thuis in Teteringen. Voor de woningen in de Bouverijen zijn de eerste schetsen al gemaakt, maar de aankomende weken kunnen belangstellenden zelf hun wensen doorgeven en daarmee meedenken over  hun woning. “De woningen zijn allemaal net even anders, voorzien van een karakteristieke architectuur”,  laat Irene van Kaam namens ontwikkelaar Projects & Development weten.

De 27 woningen worden gebouwd in verschillende typen: 12 hoekwoningen, 8 tussenwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. De woningen hebben een fraaie en rijk gedetailleerde architectuur. “Denk aan karakteristieke ramen met bijzondere details, variatie in het metselwerk, een gevel met een dwarskap of een erker.”

Op de website Thuis in Teteringen staan de eerste schetsen van de woningen. “Maar deze zijn dus nog niet definitief”, licht Van Kaam toe. “Voor de definitieve invulling van de plannen horen we namelijk graag eerst de mening van de belangstellenden.” Op die manier kunnen de wensen meegenomen worden bij het afmaken van de ontwerpen.

“Niemand is beter op de hoogte van de woonwensen dan de koper van de woning zelf. Daarom houden we deze woonwensenquête.” Daarin wordt onder meer gevraagd naar de gewenste prijsklasse en opties en mogelijkheden die de kopers graag zien terugkomen. Meedoen is makkelijk. “Meld je aan als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van dit project. Via jouw persoonlijke account kun je de invullen en denk je mee over jouw eigen woontoekomst.”

De woningen zijn ideaal gelegen. In de Bouverijen heb je de rust van het dorp, de natuur en de ruimte dichtbij, maar is ook de Bredase binnenstad gemakkelijk met de fiets te bereiken.

Kinderen kunnen vlakbij huis naar school bij Brede School De Mandt. Voor je dagelijkse boodschappen kun je prima terecht in een van de winkelcentra in Teteringen of bij het nabijgelegen winkelcentrum Hoge Vucht, dat meer dan 60 winkels telt.

Belangstellenden kunnen zich nu aanmelden als geïnteresseerde en woonwensenquête invullen. In april krijgen degenen die zich hebben ingeschreven meer informatie en kan er  voorkeur voor bouwnummer doorgeven worden. In mei start de online verkoop, waarna begin juni de inschrijving eindigt en de loting wordt verricht.

Aanmelden als belangstellende kan door de woonwensenquête in te vullen. https://thuisinteteringen.nl/#inschrijfformulier

(bron: bredavandaag.nl)