18 mei start de verkoop!

Geplaatst op

Ben jij geïnteresseerd in één van de woningen van nieuwbouwproject Thuis in Teteringen? Vanaf 18 mei kun jij je inschrijven voor een woning. Vanaf dat moment staat ook alle informatie online. Ook kun je even op je gemak door de verkoopbrochure bladeren.

Inschrijfprocedure

De inschrijving voor het project Thuis in Teteringen verloopt digitaal via account.thuisinteteringen.nl. Vanaf 18 mei kun jij je hier inschrijven voor de woning die jouw voorkeur heeft. De digitale inschrijving dient uiterlijk 3 juni 2018 om 17.00 uur te zijn ingediend. Als er meerdere geïnteresseerden zijn voor één bouwnummer, dan wordt er geloot. De lotingsvoorwaarden zijn ten tijde van de inschrijving ook bekend. Je ontvangt bericht via e-mail of loting van toepassing is. De loting zelf vindt plaats op dinsdag 5 juni bij Oncle Jean in Breda.

Meet & Greet

Op 24 mei organiseren we een Meet & Greet in De Mandt. Heb jij nog vragen of wil je meer informatie over een bepaalde woning? Ons team staat klaar om antwoord te geven op al je vragen. Ook liggen de brochures van Thuis in Teteringen voor je klaar. Je bent van harte welkom tussen 19.00 uur en 21:00 uur aan de Kriekenstraat 43 in Teteringen.

Kies nu alvast jouw favoriete bouwnummer

Op onze interactieve kavelkaart zie je per bouwnummer de plattegronden en prijsranges. Neem een kijkje en selecteer vervolgens in je account alvast jouw voorkeuren. Let op: het doorgeven van deze voorkeuren voor de bouwnummers is nog geen officiële inschrijving. Echt inschrijven kan digitaal via onze website vanaf 18 mei.

Vragen?

Vanuit Schonck, Schul & Compagnie zijn onze nieuwbouwspecialisten Ernst Kleijn en Bas Korving verantwoordelijk voor het nieuwbouwtraject en staan graag voor je klaar. Heb je vragen? Bel ons gerust.