Thuis in Teteringen nu in verkoop!

Geplaatst op

De 27 woningen van nieuwbouwproject Thuis in Teteringen zijn nu in verkoop. Alle informatie over de woningen staat nu op onze website en je kunt je vanaf dit moment officieel inschrijven voor jouw nieuwe woning. Ook staat de 3D Woonmodule online en kun jij je eigen droomwoning samenstellen.

Heb jij nog vragen over de woningen? Kom dan op 24 mei tussen 19:00 en 21:00 uur langs bij De Mandt. Wij staan daar voor je klaar om antwoord te geven op al jouw vragen. Ook liggen de verkoopbrochures voor je klaar.

Let op! Je kunt je uiterlijk inschrijven tot zondag 3 juni 17:00 uur via het digitale inschrijfformulier. Wanneer er meerdere inschrijvingen zijn voor 1 woning dan wordt er geloot. Je ontvangt van ons een nieuwsbrief met meer informatie over de loting. De loting zal plaatsvinden op 5 juni 2018 tussen 19:00 en 21:00 uur uur bij Oncle Jean in Breda.

Schrijf je direct in via het digitale inschrijfformulier Stel je eigen droomhuis samen via de 3D Woonmodule