GEZELLIGE DRUKTE BIJ DE LOTING!

Geplaatst op

Afgelopen dinsdag 5 juni, heeft de loting plaatsgevonden van het project Thuis in Teteringen en alle woningen zijn nu gereserveerd voor de eerst ingelote kandidaten.

De openbare loting vond plaats bij Oncle Jean in Breda. Veel geïnteresseerden wisten de weg naar Oncle Jean te vinden en het was een gezellige drukte.

Om zo eerlijk en transparant mogelijk te loten hebben we gekozen voor een openbare loting, waarbij notaris Albicher uit Breda de loting heeft volbracht. Zo maakte iedereen evenveel kans op een woning. Afgelopen maandag verscheen nog een persbericht over toewijzing van nieuwbouwwoningen dat dit vaak niet transparant is. Dat wilde wij hier voorkomen.

Veel gespannen gezichten

Waar we in het begin dan ook veel gespannen gezichten zagen, zagen we na de loting een boel opgeluchte en blije gezichten. Alle woningen zijn nu gereserveerd!
Komende periode zullen de gesprekken plaatsvinden met de optanten. De optanten die niet aanwezig waren tijdens de loting zijn inmiddels telefonisch benaderd door de makelaar. Mocht een optant afzien van de woning dan wordt de volgende ingelote kandidaat van de lijst gebeld. Wij verwachten dat binnen 8 weken duidelijk is geworden of alle woningen onder optie zijn. Indien er aanbod vrij komt zullen we dit op onze website vermelden.

We danken jou en alle belangstellenden voor de interesse in dit project. Vele belangstellenden hebben ons via de woonwensenquête voorzien van heel veel nuttige informatie. Met deze informatie hebben wij de definitieve ontwerpen nog beter kunnen afstemmen op de wensen van de toekomstige bewoners.