De start bouw was een geslaagd feestje!

Geplaatst op

Op 30 november 2018 hebben we met z’n allen de start bouw gevierd. Onder de bezielde leiding van Betty van den Oetelaar is samen met toekomstige woning eigenaren, wethouders en bouw- en verkoop teamleden het startsein gegeven voor de bouw. Wethouders Quaars en De Beer waren aanwezig om alle eigenaren heel veel woonplezier toe te wensen en een voorspoedig bouwproces. De handeling werd bezegeld door alle handen als een handtekening in het beton te gieten. De ‘betonnen handtekeningen’ worden tijdens de bouw tentoongesteld. Het zou leuk zijn als deze een bestemming krijgen in de openbare ruimte van dit project.

Betty beet het spits af!

De kopers mochten zich laten vastleggen op de bouwplaats door top fotograaf Oscar van de Beek. Betty beet het spits af … 🙂 Of beter; ging de bouwplaats met hark te lijf.

NOG MAAR 1 WONING BESCHIKBAAR

Je allerlaatste kans, nog maar 1 woning beschikbaar. Heb jij tijdens de loting geen woning weten te bemachtigen, maar wil jij wel graag wonen in één van de nieuwbouwwoningen? Of ken jij iemand die interesse heeft in één van de nieuwbouwwoningen van Thuis in Teteringen? De bouwnummer 38 is nog beschikbaar.

BOUWNUMMER 38

Totaalprijs € 489.000,- v.o.n.

Bekijk de woning