ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT!

Tussen dorp en stad

Teteringen ligt aan de noordoostelijke rand van Breda, aan de weg naar Oosterhout. Vroeger was Teteringen een dorp, maar tegenwoordig is het officieel een wijk van Breda. De prettige sfeer van een authentieke dorp is nog prominent aanwezig, maar tegelijkertijd heb je alle gemakken van de stad bij de hand. Een hint naar het fraaie omliggende landschap staat in de wijk zelf. Een stoere, grote zomereik vormt een mooie verwijzing naar het dorpse verleden en is een herkenningspunt in de wijk.

Natuurschoon

In Teteringen woon je omgeven door rust, ruimte en mooie natuur. Als je een eindje gaat fietsen, peddel je binnen een paar minuten al door het vriendelijke groene polderlandschap dat zo karakteristiek is voor West-Brabant. Of wat dacht je van een flinke wandeling over De Vrachelse Heide? Ook in De Lage Vuchtpolder kom je heerlijk tot rust. Het gebied was in de Tachtigjarige Oorlog onderdeel van de Bredase verdedigingslinies en de Spaanse omsingelingslinies, maar nu een fijne plek om je even terug te trekken.

Breda

Op de fiets ben je binnen 20 minuten in het bourgondische Breda. In het sfeervolle en gezellige centrum kun je naar hartenlust shoppen in trendy winkels, uit eten om de Brabantse gastvrijheid te ervaren of een avondje cultureel doen. Vergeet ook niet de vele prachtige monumenten te bewonderen! Verder weg? Binnen 10 minuten rijd je op de snelweg A27 richting Utrecht, Rotterdam of Antwerpen.

Voorzieningen

Kinderen kunnen vlakbij huis naar school bij Brede School De Mandt. Voor je dagelijkse boodschappen kun je prima terecht in winkelcentrum Hoge Vucht dat meer dan 60 winkels telt. Je vindt hier supermarkten en speciaalzaken, maar je kunt er ook uitgebreid shoppen voor kleding, speelgoed, drogisterijartikelen, bijous en meer. Moe geworden van het shoppen? Er zijn genoeg gelegenheden voor een kopje koffie of een hapje eten.

Locatie

Het nieuwbouwproject Thuis in Teteringen wordt gerealiseerd in de bestaande woonwijk Bouverijen. Teteringen is een sfeervol dorp dat ligt aan de noordoostelijke rand van Breda. De sfeer in het dorp is gemoedelijk, maar je hebt tegelijkertijd alle gemakken van de stad Breda dichtbij.

Ontwikkeling

Projects & Development
Spaarndammerdijk 23
2064 KM Spaarndam
www.projects-development.nl

Realisatie

Slokker Bouwgroep
Lage Mosten 47
4822 NK Breda
www.slokker.com